Světlana Čarnická

Čarnická

Témata, kterým se věnuji:

zdravá záda, pohybové stereotypy, zdravotní tělesná výchova, vadné držení těla, neaktivní střed, cvičení po porodu, aktivní v každém věku

Když vedu kurz na Charitě, je pro mě důležité…

... aby každému z kurzu byla věnována pozornost a pochopení jeho pohybových stereotypů. Aby získal názorné ukázky toho, jak napravit některé situace, aby ho netrápila bolest zad. Také tj pro mě důležité, aby byl kurz interaktivní a teorie i praxe byly adekvátně rozložené.

O lektorce

Jsem trenérka převážně žen všech věkových kategorií. Mým posláním je, aby se ženy naučily vnímat své tělo, uměly s ním pracovat a vyhnuly se bolestem způsobenými špatnými pohybovými návyky.

Aby se mohly radostně a bezbolestně hýbat a věnovat se sportům, které je baví. Aby se po porodu zase začaly cítit dobře ve svém těle. Aby si uměly hned poradit, když se něco začne v těle ozývat. Pomáhám ženám řešit vadné držení těla a neaktivní střed těla, stresovou inkontinenci nebo diastázu.

Lekce vedu tak, jak bych sama chtěla, aby vypadaly hodiny, kam bych si šla zacvičit. Své klientky ujišťuji o správném provedení cviků a individuálně se věnuji každé z nich.

Mimo svou profesi jsem manželka a máma 3 dětí. Mám v živé paměti jaké to je, dávat své tělo po porodech do kupy. Soucítím s každou ženou, která se necítí ve svém těle dobře a už neví, kam dál. Budu tu ráda pro ni.

Zbav se bolesti

Termíny: 29. 8. 2024

Trápí vás bolavé tělo a záda kvůli práci v pomáhající profesi? Tento kurz vás naučí, jak s tělem pracovat, aby po náročném práci bolelo co nejméně. Zjistíte, jaké je správné držení těla a naučíte se užitečné cviky i uvolňovací techniky. To vše prostřednictvím individuálního přístupu, který odpoví na vaše konkrétní potřeby. Přihlaste se a získáte nové dovednosti pro pohodlnější práci.

Lektorka: Mgr. Světlana Čarnická
Jak dlouhý je kurz: 8 hodin