Ing. Bc. Marcela Blažková, DiS.

Lektorka nové školící akce Imaginativní techniky při práci s klienty a patří také do lektorského týmu, který má na starosti vzdělávání pro pěstouny.

Bc. Martina Brázdová

lektorka kurzu Výživa seniorů

JUDr. Božena Dolejská

JUDr. Dolejská lektoruje v Kvalifikačním kurzu Sociálně právní minimum.

PhDr. Táňa Faltisová

Mgr. Pavla Frňková

Mgr. Miloš Havlík

sociolog, andragog, supervizor, kouč

Mgr. Martina Havlíková

lektorka kurzu Jak na prokrastinaci?

Myslím, že skoro každý někdy zažil pocit, že má tolik úkolů, že neví, na který se vrhnout dřív, a tak to skončí tím, že prostě nedělá nic. Samozřejmě, že i já jsem ten pocit zažila. Hledala jsem způsob jak to změnit a našla řadu věcí, které fungují, jako malé cíle, fígle jak začít s úkolem, ze kterého mám strach. Vím, že to jde a tak věřím, že malou změnu ve svém fungování zvládne každý.

PhDr. Michal Horák

PhDr. Michal Horák je zkušený lektor a supervizor, který vede akreditované kurzy  Zvládání agrese , Umění zpětné vazby a Péče o sebe pro pečující.

Mgr. Ivana Horáková

lektorka kurzu Nenásilná komunikace.

Mgr. Bohuslava Horská

Zkušená lektorka, která vede akreditované kurzy  Syndromu vyhoření I a II, Krizové intervence a Aplikované krizové intervence.

Bc. Milena Hrdličková, DiS.

lektorka nového kurzu Poradenství pro pozůstalé.

Mgr. Monika Jelínková, DiS.

Supervizorka, konzultantka a lektorka vzdělávacích programů zaměřených na oblast transformace sociálních služeb, individuálního plánování a metod práce s lidmi s postižením.

Tříkrálová sbírka 2020