Školící akce

Oddělení vzdělávání Diecézní charity Brno nabízí i další školící akce a kurzy, které nejsou akreditovanými vzdělávacími programy u MPSV. Tyto kurzy  si mohou dle zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách započítat do svého vzdělávání zaměstnanci Diecézní charity Brno a členové Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR v maximálním rozsahu 8 hodin školících akcí za kalendářní rok. Kurzy jsou otevřeny i ostatním zájemcům.

Přehled školících akcí pro podzim 2022:

Aktuální nabídku všech školících akcí a kurzů naleznete zde.

Tříkrálová sbírka 2021

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!