Právě pro vás připravujeme nabídku kurzů pro rok 2023 a už se na vás těšíme v našich učebnách.

Mgr. Helena Macková

Ráda posouvá a mění věci k lepšímu.

Absolvovala Masarykovu univerzitu v Brně, fakultu Sociálních studií, obor Sociální politika a sociální práce, Řízení lidských zdrojů. Je certifikovaný kouč Emočních rovnic Aleše Kaliny.

Má za sebou bohatou, téměř 20-ti letou, praxi v oblasti personální práce z mezinárodních společností. Svoji profesní kariéru začínala od píky až se vypracovala na středně a top manažerské pozice, kde strávila posledních 7 let. Kromě dodávání personálních služeb zákazníkovi vedla zhruba 45 členný tým.

Ve své manažerské praxi si odžila jak vzestupy, tak pády, o to více rozumí svým klientům, co v reálném pracovním  životě řeší a umí připravit ten správný recept.

Tříkrálová sbírka 2023

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!