Ing. Irena Osvaldová

Vystudovala Mendlovu univerzitu v Brně a doplňkové pedagogické studium. Pracuje od roku 1992 v oblasti vzdělávání dospělých na pozici lektora, konzultanta nejdříve ve sféře bankovnictví a výrobní oblasti. Následně 11 roků jako lektor, konzultant, supervizor a manažer vzdělávací společnosti v rezortu zdravotnictví a sociálních služeb. Její preferencí jsou vzdělávací aktivity z oblasti komunikačních a manažerských dovedností, výběrová řízení metodami AC a DC, manažerské a skupinové supervize. Pracovala v tuzemských i mezinárodních projektech. Má zahraniční zkušenosti ze spolupráce s německými, rakouskými, anglickými a švýcarskými partnery. Preferuje hodnoty jako je čestnost, spolupráce, efektivita, flexibilita.

Tříkrálová sbírka 2021

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!