Kurzy pro vedoucí pracovníky

Samotné kurzy tvoří z velké části jejich účastníci. Protože chceme, aby naše kurzy byly co nejvíce přínosné a praktické, rozhodli jsme se u vybraných kurzů více specifikovat samotné účastníky. V této kategorii kurzů pro vedoucí pracovníky jsou kurzy určeny výhradně vedoucím pracovníkům, přestože číslo akreditace může pravit jinak. Cílem je, aby se na kurzu setkali frekventanti ve stejné funkci a mohli si vzájemně vyměnit své zkušenosti.

Prosíme, hlašte se na následující kurzy pouze v případě, že vedete tým. Děkujeme za důsledné doržení podmínky účasti na těchto kurzech aktuálně určených pro vedoucí pracovníky pro sezónu podzim 2022.

Přehled kurzů pro vedoucí pracovníky pro podzim 2022:

Tříkrálová sbírka 2021

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!