Základy ergoterapie v prostředí sociálních služeb

Kurz účastníky seznámí s ergoterapií jako nedílnou součástí rehabilitace a zlehka nahlédne do historie. Účastníci se dozví, jaké má ergoterapie místo v sociálních službách a jak může být prospěšná pro klienta i ošetřujícímu personálu, a to v oblasti sebeobsluhy, při jídle, hygieně nebo oblékání. Dozví se, proč je důležitá vertikalizace a lokomoce. Seznámí se s různými kompenzačními pomůckami vhodnými k sebeobsluze nebo lokomoci, jak si při práci s imobilním klientem chránit svá vlastní záda. Dozví se, co jsou kognitivní funkce a jaké jsou možnosti jejich podpory u osob s degenerativním poškozením mozku.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 24. 10. 2022, 08:30 — 24. 10. 2022, 16:00

Cena: 1480 Kč

Lektor:  Bc. Ladislava Chanovická

Podrobný popis kurzu naleznete zde.

Přihlaste se na tento kurz!

Tříkrálová sbírka 2021

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!