Základy asertivity pro vedení rozhovoru

Absolvent kurzu rozvine své znalosti v oblasti asertivních práv, povinností, zásad a praktických technik, naučí se projevit a jednat asertivně a věcně v prostředí sociálních služeb. Osvojí si vhodné způsoby obrany proti pasivitě, agresi a manipulaci, rozvine schopnost vyjádřit se a prosadit se přiměřeným a přijatelným způsobem. Získané informace mu pomohou posílit vlastní sebevědomí, dovednost vyjádřit asertivně svůj postoj, pocity, což vede k posílení sebeúcty a současně k respektu u druhých i k druhým. Rozšíří si komunikační strategie o asertivní techniky vedoucí ke zvládání obtížných situacích v kontaktu například s uživateli sociálních služeb, s jejich rodinnými příslušníky, s kolegy i vedoucími. V neposlední řadě posílí své vnitřní asertivní nastavení a hranice, které jim pomohou lépe ustát a překonat emočně náročné situace a rozhovory.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt.Jaroše 9, Brno
Termín: 4. 10. 2022, 08:30 — 4. 10. 2022, 16:00

Cena: 1480 Kč

Lektor: Mgr. Martina Havlíková

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!

Tříkrálová sbírka 2021

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!