Úvod do vyjednávání pro vedoucí pracovníky v sociálních službách

Absolvent akreditovaného vzdělávacího programu se bude orientovat v základních pojmech procesu vyjednávání jako je efektivní vyjednávání, styly vyjednávání, konsensus, kompromis ve vyjednávání. Bude schopen využít informace o komunikační strategii neverbální i verbální při konkrétním jednání v sociálních službách. Zjistí, jaké existují druhy vyjednávání - poziční, kompetitivní, kooperativní, principiální, virtuální a při jakých vyjednávacích situacích v sociálních službách se využívají. Bude se orientovat v jednotlivých fázích jednání  - přípravná fáze, kontaktní fáze, jádro jednání, proces přesvědčování, závěr jednání. Porozumí jednotlivým typům vyjednávacích strategií a taktik ve vyjednávání jako například otevřená hra, přesilová hra, falešná hra, zrcadlová hra, početní převaha, projevy citů, manipulace s kompetencemi a další. Bude umět pomoci v rámci poradenství uživatelům sociálních služeb při řešení jejich životních situací.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 22. 10. 2018, 08:30 — 22. 10. 2018, 16:00

Cena: 1470 Kč včetně DPH

Lektor: Ing. Irena Osvaldová

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!