Úvod do nenásilné komunikace

Kurz seznamuje účastníky s principy nenásilné komunikace (Nonviolent Communication) a možnostmi jejího využití v každodenních interakcích, zejména při zvládání konfliktních situací s klienty. Toto učení pomáhá proměnit obviňování a souzení na uvědomení si našich lidských potřeb, jejich jasné vyjádření a budování důvěry ve vztazích. Cílem je prohloubení naladění na sebe i na druhé a změna způsobu, jakým mluvíme a slyšíme sebe i druhé. Kurz je zaměřený na základní pilíře praxe, která usnadňuje jasnou komunikaci, redukuje stres a napomáhá porozumění.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 8. 9. 2022, 08:30 — 8. 9. 2022, 16:00

Cena: 1480 Kč

Lektor: Mgr. Nela Mátlová

Podrobný popis kurzu naleznete zde!

Přihlaste se na tento kurz!

Tříkrálová sbírka 2021

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!