Úskalí práce s klientem s duševním onemocněním

Kurz poskytne základní informace o běžných psychiatrických diagnózách (i s ohledem na zájem účastníků kurzu - deprese, schizofrenie a psychózy, úzkostné poruchy). Dozvíte se, co je charakteristické pro klienta trpícího danou diagnózou, společně se podíváme na limity spolupráce a jak s nimi zacházet. Probereme i možné známky relapsu onemocnění a možnosti včasné intervence. Zvláštní pozornost bude věnována praktickému využití získaných znalostí. Teorie bude demonstrována na příkladech z klinické praxe. Prostor bude dle zájmu i pro sdílení případných náročných klientů z praxe účastníků s návrhem řešení dané situace.

KURZ JE JIŽ OBSAZEN.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 9. 11. 2022, 08:00 — 9. 11. 2022, 16:00

Cena: 1480 Kč

Lektor: MUDr. Zuzana Zůbková

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!

Tříkrálová sbírka 2021

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!