Právě pro vás připravujeme nabídku kurzů pro rok 2023 a už se na vás těšíme v našich učebnách.

Úskalí práce s klientem s duševním onemocněním

Kurz poskytne základní informace o běžných psychiatrických diagnózách (i s ohledem na zájem účastníků kurzu - deprese, schizofrenie a psychózy, úzkostné poruchy). Dozvíte se, co je charakteristické pro klienta trpícího danou diagnózou, společně se podíváme na limity spolupráce a jak s nimi zacházet. Probereme i možné známky relapsu onemocnění a možnosti včasné intervence. Zvláštní pozornost bude věnována praktickému využití získaných znalostí. Teorie bude demonstrována na příkladech z klinické praxe. Prostor bude dle zájmu i pro sdílení případných náročných klientů z praxe účastníků s návrhem řešení dané situace.

KURZ  JE JIŽ V TOMTO TERMÍNU OBSAZEN.

Využijte volná místa v dalším termínu kurzu v 20. 9. 2023

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 8. 3. 2023, 08:00 — 8. 3. 2023, 16:00

Cena: 1 650 Kč ( cena pro zaměstnance DCHB 1480 Kč)

Lektor: MUDr. Zuzana Zůbková

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!

Kurz je již zaplněn. Děkujeme za pochopení.

Tříkrálová sbírka 2023

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!