Time management - Jak přežít denně 24 hodin

Tento akreditovaný kurz je určen pro účastníky, kteří pozbývají v každodenních a pracovních úkolech orientaci, nedokáží naplnit očekávání, jsou ve stresu, protože nestíhají. Pokud se chcete naučit se jak to změnit - odhalte své „žrouty času“!  Seznámíte se s principy řízení času a paletou nástrojů, které vám jeho řízení usnadní. Připravíte si vlastní plán, který vám pomůže lépe zvládat každodenní pracovní úkoly a zvýší tak vaši odolnost proti stresu a tak předejít syndromu vyhoření.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt.Jaroše 9, Brno
Termín: 29. 11. 2022, 08:30 — 29. 11. 2022, 16:00

Cena: 1480 Kč

Lektor: Mgr. Veronika Slavíková, DiS.

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!

Tříkrálová sbírka 2021

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!