Právě pro vás připravujeme nabídku kurzů pro rok 2023 a už se na vás těšíme v našich učebnách.

Psychiatrické minimum

Kurz je určen pro všechny zájemce, kteří se ve své praxi setkávají s lidmi s duševním onemocněním a potřebují se více dozvědět a zorientovat se v základních pojmech z oblasti psychiatrie, psychopatologie, duševních onemocnění a jejich léčby. Účastníci se seznámí s pohledem na duševní zdraví a duševní nemoc. Dozvědí se o příčinách a projevech duševních nemocí a jaké komplikace to může mít v běžném životě jedince. Součástí kurzu je i diskutování případových studií a praxe účastníků s lektorem.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 9. 2. 2023, 08:30 — 10. 2. 2023, 16:00

Cena: 3 100 Kč

Lektor: Bc. Michal Šalplachta, DiS.

Podrobný popis kurzu naleznete zde!

Přihlaste se na tento kurz!

Tříkrálová sbírka 2023

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!