Právě pro vás připravujeme nabídku kurzů pro rok 2023 a už se na vás těšíme v našich učebnách.

Nadechni se - psychohygienické a relaxační techniky (nejen) pro pomáhající profese

Práce v pomáhajících profesích, která se intenzivně zabývá druhými lidmi a jejich potřebami, vyžaduje osobní angažovanost a nasazení. To může vést k vyčerpání, únavě a později i k vyhoření. Cílem kurzu je umožnit pracovníkům v pomáhajících profesích věnovat se sám sobě: zastavit se, odpočinout si, získat lepší kontakt se sebou a svými potřebami, prakticky si osvojit techniky psychohygieny, relaxace a uvolnění stresu.

Obsahem akreditovaného workshopu, kromě základní teoretické báze, budou praktické nácviky, zážitkové techniky a osvojování si metod prevence a zvládání stresu spojeného s výkonem pomáhající profese.

KURZ JE V TOMTO TERMÍNU JIŽ OBSAZEN

Využijte prosím volná místa v termínu 6. 6. 2023

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9,  Brno
Termín: 21. 3. 2023, 08:30 — 21. 3. 2023, 16:00

Cena:  1 650 Kč (cena pro zaměstnance DCHB 1 480 Kč)

Lektor:Mgr. Bohuslava Horská

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz.

Tříkrálová sbírka 2023

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!