Právě pro vás připravujeme nabídku kurzů pro rok 2023 a už se na vás těšíme v našich učebnách.

Mluvíme spolu: jak lépe porozumět lidem s duševním onemocněním a vést s nimi dialog

Účastníci workshopu se seznámí s moderními přístupy péče o lidi s duševním onemocněním jako jsou koncept Zotavení (recovery), metoda CARe a Otevřený dialog. Hlavním cílem workshopu je aplikace teoretických poznatků do praxe účastníků tak, aby byli schopni přenést je do svého pracovního kontextu a rozvíjet je. Součástí workshopu bude praktický nácvik vedení dialogu s lidmi s duševním onemocněním, resp. s lidmi v psychosociální krizi. Bude také prostor pro sdílení zkušeností mezi účastníky s cílem propojit nové poznatky s žitou praxí na pracovišti každého z nich.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 15. 6. 2023, 08:30 — 15. 6. 2023, 16:00

Cena: 1 650 Kč (cena pro zaměstnance DCHB 1 480 Kč)

Lektor: Mgr. Jan Kozák, DiS.

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!

Tříkrálová sbírka 2023

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!