Krizová intervence v praxi

Kurz je teoretickou i praktickou přípravou pro poskytnutí efektivní pomoci - krizové intervence v situacích, které nastávají u každého klienta sociálních služeb. Cílem kurzu je získání základních kompetencí týkajících se krizové pomoci a orientace v problematice krizové intervence. Účastník získá teoretický základ a osvojí si základní praktické dovednosti k vedení krizově intervenčního rozhovoru. Účastníci se seznámí s úlohou krize v životě člověka, s jednotlivými typy krizí a jejich řešení v rámci krizové intervence. Účastník se seznámí se základní aplikací metody krizové intervence, naučí se pracovat s vlastními zdroji a strategiemi zvládání zátěže. Kurz bude zaměřen i na prohloubení sebepoznání a sebereflexi.

KURZ v tomto termínu byl již zaplněn, můžete se hlásit na termín 16. a 17.6.2021 zde!

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 4. 5. 2021, 08:30 — 5. 5. 2021, 16:00

Cena: 2350 Kč bez DPH

Lektor:Mgr. Bohuslava Horská

Podrobný popis kurzu zde!

Tříkrálová sbírka 2021