Klíč k vyjednávání aneb konečně se domluvíme

Vyjednávání je velkou součástí našeho života. Denně vyjednáváme v zaměstnání se svými kolegy, nadřízenými, podřízenými, dodavateli a zákazníky ohledně cen, smluv, kvality a mnohých dalších věcí. V neposlední řadě také denně vyjednáváme v našich vztazích, nejen partnerských. Každé jednání je jiné, vždy však uplatňujeme určité vzorce, které vedou k úspěšnému zakončení.

Cílem kurzu je objasnit a uvědomit si vzorce jednání, které vedou k úspěšnému vyjednávání v každodenním životě. Zároveň tyto vzorce jednání naroubovat na naše osobní nastavení mysli a popřípadě si posunout své vlastní hranice, které nám někdy v jednání brání posunout se dál ke stanovenému cíli. Kurz je veden tak, aby co nejjednodušším způsobem ukázal cestu a návod , jak lépe a účinněji ve svých každodenních interakcích jednat.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 20. 11. 2018, 08:30 — 20. 11. 2018, 16:00

Lektor:Mgr. Helena Macková

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!