Jak asertivně zvládnout náročnou komunikaci na pracovišti

Máte tendenci vyhýbat se konfliktům a obtížným situacím při jednání s klienty, kolegy, šéfem? Stává se vám, že odsouhlasíte pro vás nevýhodné návrhy, jen abyste si někoho nerozhněvali, aby nebyla hádka a dusno? Je pro vás přirozené držet se během jednání a porad v pozadí, i když máte návrhy, podněty...prostě máte co říct? Potom by tento kurz mohl být pro Vás. Cílem kurzu je rozšířit repertoár asertivních technik a posílit jejich použití v každodenní praxi. Naučíte se komunikovat rovnocenně, prosazovat své vlastní potřeby a lépe odolávat tlaku okolí. Cílem programu je nejen praktický nácvik asertivních formulací a technik, ale hlavně změna postoje (pochopení svých vlastních nefunkčních postojů a myšlenkových stereotypů a nastavení si postoje asertivního). Kurz posílí dovednost otevřené komunikace, v níž vyjadřujete své potřeby, uvědomujete si své vlastní zájmy a přestanete se bát konfliktů. Vnímáte asertivitu jako cestu k dialogu a k dohodě.

KURZ JE JIŽ OBSAZEN.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 8. 11. 2022, 08:30 — 8. 11. 2022, 16:00

Cena: 1480 Kč

Lektor: Mgr. Martina Havlíková

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!

Tříkrálová sbírka 2021

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!