Insolvenční řízení v praxi 11.5.

Účastník tohoto akreditovaného kurzu se seznámi se specifiky práce se zadluženým klientem, získá schopnost provést rozbor situace konkrétního klienta, pokud jde o možnost řešení jeho situace za užití institutů úpadkového práva, bude schopen posoudit, zda konkrétní osoba splňuje podmínky pro řešení své současné sociální situace formou oddlužení s přihlédnutím k aktuálnímu znění právní úpravy. Účastník bude dále schopen formulovat a koncipovat stanoviska a další úkony spojené se situací klienta - dlužníka i v případě probíhajícího insolvenčního řízení, včetně účasti u soudních jednání v rámci insolvenčního řízení. Účastník bude také nápomocen při realizaci úkonů klienta - dlužníka spojené s ukončením insolvenčního řízení. V rámci semináře se budou řešit i příklady z praxe.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 11. 5. 2021, 08:30 — 11. 5. 2021, 16:00

Cena: 1490 bez DPH

Lektor: Mgr. Zuzana Zajícová, MBA

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!

Tříkrálová sbírka 2021