Focusing - metoda pro zvládání emocí a stresu

Akreditovaný kurz seznamuje účastníky s metodou Focusing - tělesně zakotvené prožívání a možnostmi jeho využití pro svoji vlastní duševní hygienu, zvládání vlastních emocí, zvládání stresu a sebereflexi, stejně jako pro zlepšení schopnosti empatie a naslouchání ke klientům. Focusing je součástí metod přístupu zaměřeného na člověka, autorem metody je E. Gendlin, žák C.R. Rogerse. Focusing je metoda duševní hygieny, psychoterapie a sebereflexe, která slouží porozumění významům v těle probíhajícího prožívání, pomáhá porozumět vlastním emocím, prožitkům a významům, které svým prožitkům dáváme a toto porozumění využít k lepšímu vztahu (kongruenci) vůči sobě i klientům.

Doporučujeme se také přihlásit na navazující a doplňující akreditovaný kurz Focusing - metoda pro zvládání emocí a stresu II, který proběhne 1.10.2021!

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt.Jaroše 9,  Brno
Termín: 3. 9. 2021, 08:30 — 3. 9. 2021, 16:00

Cena: 1480 Kč

Lektor: Bc. Michal Šalplachta, DiS.

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!

Tříkrálová sbírka 2021