Focusing - metoda pro zvládání emocí a stresu II

Navazující a prohlubující kurz na Focusing - metoda pro zvládání emocí a stresu seznamuje účastníky s pokročilými možnostmi využití metody Focusing - tělesně zakotvené prožívání při zvládání stresu a emocí, při vlastní duševní hygieně, při sebereflexi práce s klienty a s možnostmi aplikace focusingu při práci s klienty sociálních služeb v rámci aktivního naslouchání, emočního doprovázení, podpory při rozhodování a krizové intervence. Účastníci si upevní základní postupy focusingu a hlouběji se seznámí s postupy interpersonálního focusingu a s možnostmi využití neverbálního projevu - výtvarné a pohybové symbolizace při provádění focusingu.

Samozřejmostí je praktický nácvik využití Focusingu!

Doporučujeme nejdříve absolvovat akreditovaný kurz Focusing - metoda pro zvládání emocí a stresu , který proběhne 26.9.2019.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt.Jaroše 9,  Brno
Termín: 28. 11. 2019, 08:30 — 28. 11. 2019, 16:00

Lektor: Bc. Michal Šalplachta, DiS.

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!