Právě pro vás připravujeme nabídku kurzů pro rok 2023 a už se na vás těšíme v našich učebnách.

Jak zvládnout roli vedoucího ve svém týmu

vedoucí pracovníci, sociální pracovníci, ostatní zájemci

Role vedoucího se dá naučit, ale žádný universální návod platný pro všechny neexistuje. A kdo říká že ano, tak pěkně „kecá“.  Každý v sobě máme své vlastní recepty, které nám skvěle fungují. Jde o to je najít, nebát se a správně použít. Cílem tohoto akreditovaného kurzu je najít svou vlastní cestu k tomu, jak být úspěšný vedoucí. Základem je vyznat se sám v sobě, poznat co vše role vedoucího obnáší, přijmout zodpovědnost a svěřenou kompetenci a dobře se připravit. Kdo hledá cestu, najde ji.

Kompetence:

• Leadership
  • Sebedůvěra
  • Sebe-prezentace

• role manažera, autorita, kompetence, osobnostní nastavení, rozdíl mezi řízením a vedením lidí, dovednosti manažera, úskalí
  • jak zvládnout pozici vedoucího
  • nástroje a tipy

Lektor: Mgr. Helena Macková

Číslo akreditace: A2021/1352-SP/VP

Rozsah kurzu: 8 hodin

Forma výuky: distanční

Cena: 1480 Kč

Podmínky vydání osvědčení o absolvování akreditovaného programu:

• 100% účasti na výuce, stvrzené podpisem na prezenční listině

Tříkrálová sbírka 2023

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!