Právě pro vás připravujeme nabídku kurzů pro rok 2023 a už se na vás těšíme v našich učebnách.

Syndrom vyhoření - zastavte ho včas

sociální pracovníci, pracovníci v sociálních službách, vedoucí pracovníci, osoby pečující, ostatní zájemci

Mýdlo, sprchový gel, peeling, šampon.... každodenní tělesná hygiena je nám přirozená a dodržování jejich zásad nám nedělá problémy. Ale jak je to s hygienou duševní? Kurz poskytne účastníkům vhled do problematiky syndromu vyhoření a stresu, jeho projevů a zvládání, seznámí se základy duševní hygieny a zachování psychické pohody.

• specifika pomáhajících profesí, zařazení do pomáhajících profesí a jim odpovídající riziko vyhoření, vlastnosti ideálního pomáhajícího pracovníka – reflexe osobnostních vlastností konkrétního pracovníka
  • motivace k práci pomáhajícího pracovníka, zisky/ztráty
  • stres v životě člověka
  • syndrom vyhoření jako jev
  • já a rizika syndromu vyhoření

Rozsah semináře: 8 hodin

Lektor: Mgr. Bohuslava Horská

Číslo akreditace: A2019/0764-SP/PC/PP/VP

Cena: 1480 Kč

Podmínky vydání osvědčení o absolvování akreditovaného programu:

• 100% účasti na výuce stvrzené podpisem na prezenční listině
  • rekapitulace obsahu kurzu

Tříkrálová sbírka 2023

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!