Právě pro vás připravujeme nabídku kurzů pro rok 2023 a už se na vás těšíme v našich učebnách.

Mindfulness (všímavost) v sociálních službách

sociální pracovníci, pracovníci v sociálních službách, vedoucí pracovníci

Popis školící akce

Mindfulness neboli všímavost je oblastí, které je v současné době věnována velká pozornost. Jedná se o koncept z oblasti psychologie, psychoterapie a psychohygieny. Zahrnuje různé způsoby rozvíjení vědomé pozornosti v několika oblastech: myšlení, emočního prožívání, tělesných pocitů a chování. Rozvoj všímavosti sebou nese velké množství přínosů (zlepšení fyzického i psychického zdraví, prevence syndromu vyhoření, zvýšení odolnosti vůči stresu, zlepšení mezilidských vztahů) prokázaných velkým množstvím vědeckých výzkumů.

Na kurzu se naučíte, jak využít mindfulness ve svém životě a práci. Naučíte se řadu relaxačních technik vycházejících z mindfulness, ale také se seznámíte s jednoduchými, ale účinnými způsoby, jak být více pozorní a všímaví ve svém životě i práci, což může pozitivně ovlivnit vaše emoční prožívání, myšlení a chování při komunikaci s pacienty i spolupracovníky.

• Mindfulness (všímavost)
  • Mindfulness a tělo
  • Mindfulness a mysl
  • Mindfulness a chování
  • Mindfulness v mém životě

Číslo akreditace: A2021/0921-SP/PC/PP/VP

Rozsah semináře: 8 hodin vzdělávání

Typ vzdělávání: workshop

Lektor: Mgr. Pavla Frňková nebo Bc. Michal Šalplachta, DiS.

Cena: 1 650 Kč (cena pro zaměstnance DCHB 1 480 Kč)

Podmínkou vydání osvědčení je:

• 100% účasti na výuce stvrzená podpisem na prezenční listině
  • rekapitulace obsahu kurzu

Tříkrálová sbírka 2023

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!