Bazální stimulace - základní

sociální pracovníci, pracovníci v sociálních službách, osoby pečující, vedoucí pracovníci

Koncept Bazální stimulace nabízí klientům v jejich nelehké situaci individuální a osobní ošetřovatelskou péči, jejímž smyslem je zohledňování životních zvyklostí a vytváření příjemného okolního prostředí - co nejvíce přibližující domov.

Významnou součástí této péče je spolupráce rodiny a nejbližších. Bez jejich pomoci by byla ošetřovatelská péče v konceptu Bazální stimulace málo efektivní. Bazální stimulace je vědecky pedagogicko - ošetřovatelský koncept s více než třicetiletou historií, který podporuje v nejzákladnější (bazální) rovině lidské vnímání, pohyb a komunikaci. Cílem péče v konceptu Bazální stimulaci je pochopit potřeby klienta, porozumět stylu jeho komunikace a na základě toho mu poskytnout prostor pro orientaci, jistotu a další rozvoj jeho osobnosti. Bazální stimulace je vhodná pro všechny klienty.

Tento kurz nabízí možnost získání speciálního vzdělání v oblasti individuální péče o osoby s poruchou vnímání, pohybu nebo komunikace. Účastník získá základní teoretické znalosti i praktické dovednosti v práci s konceptem Bazální stimulace.

Na kurz si prosím vemte:

• heboučké froté ponožky - 3 páry
  • krém na tělo dobře roztíratelný
  • krém na obličej
  • ručník
  • malý polštář pod hlavu
  • pohodlné oblečení.

Kurz i akreditace jsou pořádány ve spolupráci s Mgr. Hedvikou Borýskovou.

Rozsah semináře: 24 hodin, 2 dny po 12 vyučujících hodinách

Lektor: Mgr. Hedvika Borýsková

Č. akreditace: A2019/0746-SP/PC/PP/VP

Cena: 4500 Kč