Jak zvládat náročné komunikační situace

sociální pracovníci, pracovníci v sociálních službách, vedoucí pracovníci, ostatní zájemci

Kurz je zaměřen na rozvíjení komunikačních kompetencí sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách. V průběhu kurzu se pracovníci seznámí s různými typy náročných komunikačních situací, naučí se způsoby, jak jim předcházet a zároveň, jak se zachovat, pokud nastanou. Kurz vede pracovníky k tomu, aby se uměli vyvarovat nedorozumění s klienty či kolegy a v případě, že dojde ke konfliktu, jej uměli řešit tak, aby byly s výsledkem spokojené (nebo alespoň srozuměné) všechny strany konfliktu. Osvojí si také praktické techniky, které mohou využít při zvládání intenzivních emocí v komunikaci a to jak u sebe, tak u svých komunikačních partnerů (klientů, kolegů).

• Co je komunikace?
  • Složky a roviny komunikace
  • Nedorozumění
  • Konflikty
  • Emočně vypjaté situace
  • Zdroje pro zvládání náročných komunikačních situací

Lektor: Mgr. Pavla Frňková

Č. akreditace: A2021/0922-SP/PC/PP/VP

Rozsah semináře: 8 hodin

Typ vzdělávání: workshop

Cena: 1480 Kč

Podmínky vydání osvědčení :

• 100% účast na výuce stvrzená podpisem na prezenční listině

Tříkrálová sbírka 2021

Jak zaplatit kurzovné

Kurzovné prosím uhraďte bankovním převodem na číslo účtu 2008247621/0100 (Komerční banka). Jako variabilní symbol používejte kód, který je uveden u každého kurzu.

Do poznámek pro příjemce uveďte jméno a příjmení účastníka. Kurz je potřeba uhradit nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Faktura Vám bude předána na kurzu. Zaměstnanci DCHB platit převodem nemusí.

Děkujeme za Váš zájem!