PF 2017

AT&T

Děkujeme společnosti AT&T za podporu ve výši 5000 USD (125 000,- Kč). Grant bude použit na vzdělávání vedoucích pracovníků v oblastí řízení lidských zdrojů s důrazem na téma klíčové pozice v nevládní neziskové organizaci. Celý článek

Portál Pomocvdomacnosti.cz

Portál Pomocvdomacnosti.cz je nezávislé informační médium, které se zaměřuje na soustředění nabídky pomoci s péčí o domácnost, děti, seniory, hendikepované osoby, domácí mazlíčky a zahradu. Návštěvníkům poskytuje katalog firem, aktuality, tematické články a rozhovory s odbornou veřejností. Součástí portálu je vzdělávací sekce Home Care Academy, která soustřeďuje nabídku odborných a rekvalifikačních akreditovaných kurzů pro pracovníky v sociální a pečovatelské oblasti.

Y Soft

Y Soft pomáhá organizacím úspěšně spravovat a optimalizovat tisk, kopírování i skenování na jednotlivé uživatele, oddělení, projekty nebo multifunkční zařízení. Společnost Y Soft dlouhodobě podporuje veřejně prospěšnou činnost Diecézní charity Brno. Jedná se nejen o finanční podporu, ale také o praktické věcné dary. Do charitativní činnosti se zapojují také zaměstnanci firmy.