Renáta Dohnalová

Působí již přes 15 let jako lektorka kreativních kurzů jak pro děti, tak i pro dospělé. Můžete ji potkat na workshopech, seminářích, kreativních veletrzích, ve vzdělávacích střediscích, ale taky ve třídách základních škol jako externí lektorku při vyučování nebo při akcích rodičů a dětí. Stále se pohybuje v sociální oblasti. Pracovala jako pracovník v sociálních službách - instruktor–pracovní terapeut v dětském centru pro sociálně slabé a v centru s duševně nemocnými, kde také vedla rukodělné dílny pro uživatele. Nyní několik roků vede odborné semináře v kreativní oblasti pro DCHB Brno. Stále se vzdělává v oblasti osobního růstu, obohacuje své zkušenosti z psychologie a komunikace na VŠ v celoživotním vzdělávání.

V kreativní tvorbě ráda objevuje nové techniky a vymýšlí nezvyklé kombinace. Své bohaté zkušenosti s nadšením předává dalším zájemcům.

Její tvorbou je encaustica, malování na hedvábí, sklo, textil, pletení z pedigu, koláže, mramorování, gelové svíčky, suché vazby, decupage, smaltování šperků, drátkování a korálkování, aranžování.