PhDr. Andrea Lásková

Kurz Základy etiky v sociálních službách je velice oblíbený i díky jeho lektorce PhDr. Láskové.

PhDr. Andrea Lásková vystudovala Filozofickou fakultu  MU v Brně, obory: sociální politika a práce a sociologie. Rigorózní zkoušku z oboru sociální práce složila na Katolické univerzitě v Ružomberoku. Od roku 1997 působí jako pedagožka na Vyšší odborné škole sociální v Brně, specializuje se na výuku předmětů Metody sociální práce a Psychosociální výcvik, Supervize. Ve svých dalších pracovních aktivitách se  věnuje  zejména poradenské, lektorské a supervizní činnosti. Absolvovala mimo jiné čtyřletý výcvik v Dynamické skupinové psychoterapii, kurz Rozvojové supervize a výcvik v Odborné supervizi.  Lektorsky se věnuje především těmto tématům: Etika v sociální práci a sociálních službách, Psychohygiena, Supervize, Internetové poradenství. Na uvedená témata pravidelně publikuje.