Mgr. Monika Jelínková, DiS.

Supervizorka, konzultantka a lektorka vzdělávacích programů zaměřených na oblast transformace sociálních služeb, individuálního plánování a metod práce s lidmi s postižením.

Vystudovala Vyšší odbornou školu pedagogickou v Litomyšli (předškolní a mimoškolní výchova), dále speciální pedagogiku na MU v Brně. Absolvovala supervizní výcvik v ASSP v Bratislavě a intervizní výcvik v Hestii v Praze. Od roku 2002 pracuje v Centru Kociánka, dříve na pozicích speciální pedagog, sociální pracovnice a vedoucí týdenního stacionáře; před odchodem na MD působila jako vedoucí chráněného bydlení. Dále byla zapojena do projektu Národní centrum podpory transformace sociálních služeb jako koordinátorka vzdělávání. V současné době externě spolupracuje s MPSV jako konzultantka transformačních plánů, lektoruje výše uvedené semináře, provádí supervize a i nadále spolupracuje s Centrem Kociánka v oblasti analytické a koncepční činnosti. Má ráda přírodu, zvířata a lidi. Volné chvíle nejraději tráví s rodinou a přáteli.