Mgr. Michal Horák

Mgr. Michal Horák je zkušený lektor a supervizor, který vede akreditované kurzy  Zvládání agrese , Umění zpětné vazby a Péče o sebe pro pečující.

Vystudoval religionistiku a etnologii a FFMU v Brně a absolvoval psychoterapeutické výcviky v satiterapii a Pesso-Boyden Psychomotor Psychotherapy. Supervizní výcvik absolvoval pod asociací sociálních poradců a supervizorů v Bratislavě. Od počátku své profesní kariéry pracuje  v oblasti pomáhajících profesí jako psychoterapeut a supervizor pro státní organizace i neziskový sektor. Od roku 2000 aktivně působí také jako lektor vzdělávacích seminářů, kurzů a výcviků.
Jeho zájem se centruje na poradenské dovednosti a způsoby efektivního řešení obtížných situací v interakcích mezi lidmi. Dále se věnuje možnostem rozvoje osobního potenciálu člověka, psychologii abhidhammy a na tato témata přednáší a publikuje. V současnosti pracuje jako poradce, psychoterapeut a supervizor.