Vystudovala jednooborovou psychologii na FFMU v Brně a absolvovala psychoterapuetický výcvik v satiterapii, v arteterapii se vzdělává průběžně od roku 1995. V roce 2010 absolvovala dvouletý kurz v artefiletice a arteterapii a získala licenci na práci s autorskou projektivních koláží. Pracovala v pedagogicko - psychologické poradně, posledních 8 let působila v centru Celsuz- sociální rehabilitace  jako psycholožka, lektorka výtvarně řemeslné dílny a kurzů relaxačních technik. Má soukromou praxi, ve které se věnuje psychologickému poradenství a arteterapii, vede arteterapeutické a artefiletické dílny ve spolupráci s Centrem Mandala .   V individuální i skupinové práci  využívá různé techniky arteterapie, zaměřené na sebepoznání, seberozvoj, motivaci a aktivaci. Sama aktivně maluje a tvoří, věnuje se enkaustice, malbě na hedvábí, plstění, tvorbě koláží.