Mgr. Bohuslava Horská

Zkušená lektorka, která vede akreditované kurzy  Syndromu vyhoření I a II, Krizové intervence a Aplikované krizové intervence.

Posledních deset let profesního života je konzultantkou linky důvěry Modrá linka, v posledních šesti letech její vedoucí. Absolvovala magisterské studium sociální pedagogiky. Má třicetiletou praxi v pomáhajících profesích: ve státním sektoru, v manželském rodinném poradenství, pastoračním poradenství, náhradní rodinné péči, krizových službách pro děti a mládež a telefonické krizové intervenci. Je externí pedagožkou katedry sociální pedagogiky na Pedagogické fakultě MU. Dobrovolnicky se věnuje oblasti prorodinných aktivit. Působí jako lektorka vzdělávacích a výcvikových programů pro laickou i odbornou veřejnost. Zabývá se supervizí, absolvovala 240 hodinový výcvik pro supervizory v pomáhajících profesích v ASSP Bratislava (člen ANSE), jehož je členem. Je spoluautorkou knihy Internet jako cesta pomoci – internetové poradenství pro pomáhající profese.