Bc. Libor Třeška, DiS.

S Liborem Třeškou se můžete setkat na kurzu Individuální plány jako nástroj pomoci.

Libor Třeška lektoruje kurz Individuální plány jako nástroj pomoci.  Zabývá se problematikou individuálního plánování s klientem již od roku 2005. To jsou také jeho počátky zkušeností se sociální prací. Individuální plánování vnímá při práci s klientem hlavně jako nástroj pomoci. Praktické zkušenosti v individuální a skupinové práci s klienty získává zejména v poradenských a ambulantních sociálních službách a projektech. Úspěšně vystudoval prakticky koncipovanou Vyšší odbornou školu sociální v Brně a je také absolventem oboru sociální práce Univerzity Palackého v Olomouci. Lektorské zkušenosti sbírá od roku 2006 a kurz Individuální plányjako nástroj pomoci vede od roku 2010. Ve své lektorské činnosti klade důraz na praktické využití, které je podpořeno teorií. Posluchači si v jeho kurzech mohou metody a techniky osobně vyzkoušet.