Bc. Milena Hrdličková, DiS.

lektorka nového kurzu Poradenství pro pozůstalé.

Vystudovala sociální práci na Evangelické akademii VOŠ sociálně právní v Brně, tříleté studium psychoterapie na Pražské psychoterapeutické fakultě a sociální pedagogiku na Universitě Tomáše Bati ve Zlíně. Absolvovala pětiletý daseinsanalytický psychoterapeutický výcvik na Pražské vysoké škole psychosociálních studií pod vedením MUDr. Zuzany Pinďákové a Doc. PhDr. Oldřicha Čálka, CSc. Od roku 2008 pracuje v Diecézní charitě v Brně s dlouhodobě nezaměstnanými klienty – vede podpůrné skupiny a individuální konzultace. Je členkou České daseinsanalytické společnosti a členkou České společnosti paliativní medicíny. Má profesní kvalifikaci Poradce pro pozůstalé a ve své soukromé praxi se věnuje psychoterapeutickému poradenství a poradenství pro pozůstalé.