Přihláška na kurz Arteterapie a artefiletika

Tato přihláška na kurz je závazná. Vyplňte, prosím, všechny údaje.

ZRUŠENÍ ÚČASTI NA AKCI (ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY)

• Oddělení vzdělávání je oprávněno vzdělávací akci zrušit, není-li dosaženo minimálního počtů účastníků. Zruší-li vzdělávací akci, je povinno tuto skutečnost oznámit a přihlášeným účastníkům, vrátit zaplacenou cenu v plné výši převodem na účet do 30 dnů nebo jim nabídnout jiný kurz ve stejné cenové relaci.
  • Zruší-li svoji účast účastník, který se na vzdělávací akci registroval a zaplatil předem její cenu, je povinen uhradit odstupné, které pokrývá vynaložené náklady Oddělení vzdělávání na činnosti spojené s administrací. Cenu akce, sníženou o odstupné, Oddělení vzdělávání účastníkovi vrací převodem na jeho účet do 30 dnů po zrušení jeho účasti.

Výše odstupného je závislá na délce doby zrušení účasti před zahájením akce, a účtuje se v následující výši:

1. zruší-li klient svou účast na akci v době 3 a méně dnů před zahájením akce, činí výše odstupného 100 % stanovené ceny akce (cena se účastníkovi nevrací);
  2. na semináře je možné vyslat náhradníka

Odhlášení je možné pouze písemně na emailu: vzdelavani.dchb@caritas.cz.

Přihlašovací formulář

Vyplňte, prosím, pečlivě všechny údaje v sekci osobní a vyberte jednu z možností A,B,C, kde opět vyplňte všechny údaje. Neúplné přihlášky, bohužel, nemůžeme akceptovat.

Máte-li nějaké otázky, neváhejte nás kontaktovat 0fns23c nebo na telefonu 731 626 152.

Osobní údaje

Osobní údaje vyplní všichni zájemci o kurz. Věnujte zvýšenou pozornost především emailu, který je povinný a na který Vám přijde potvrzení o přihlášení a později i podrobné informace k průběhu kurzu. Další údaje slouží jako podklad pro vystavení osvědčení, proto je důležité vyplnit i je.

formát DD/MM/RRRR

Na zadaný email Vám přijde potvrzení o přihlášení na kurz a později i podrobné informace k průběhu kurzu.

A/ Zaměstnanci organizací

Tuto část vyplňují zaměstnanci jiných organizací (neziskové organizace, firmy, instituce atd.), kterým kurz hradí zaměstnavatel.

Vyplňte sídlo organizace

Číslo účtu organizace. Slouží k identifikaci platby, případně k vrácení kurzovného.

Způsob úhrady kurzovného
V případě platby na účet věnujte, prosím, zvýšenou pozornost pokynům, které najdete v emailu s potvrzením přihlášení na kurz, který obdržíte okamžitě po odeslání tohoto formuláře. Faktura je v obou případech vystavena a předána v den konání kurzu.

B/ Fyzické osoby

Vyplňte v případě, že se na kurz hlásíte jako fyzická osoba a hradíte si jej z vlastních finančních prostředků.

Prosím, uveďte svou kontaktní adresu. Bez vyplnění této položky nebude Vaše přihláška akceptována.
Způsob úhrady kurzovného

V případě že chcete kurzovné uhradit platbou na účet, věnujte zvýšenou pozornost pokynům, které naleznete v emailu s potvrzením o přihlášení na kurz, který Vám přijde v zápětí po odeslání tohoto formuláře.

Vyplňte v případě, že chcete kurzovné uhradit platbou na účet. Slouží k identifikaci platby.

Děkujeme za vyplnění přihlášky. Opište bezpečnostní kód a formulář odešlete. Měla by se Vám objevit obrazovka s potvrzením o úspěšném odeslání a zároveň během několika minut přijít potvrzující email. Pokud se tak nestane, konatktujte nás emailem nebo telefonicky.

Uvedená data slouží pouze pro potřeby Oddělení vzdělávání Diecézní charity Brno a nebudou poskytována třetí osobě.

Ochrana proti SPAMu: opište kontrolní číslo. Jestliže číslo nemůžete přečíst, obnovte obrázek. CAPTCHA