Zvládání agrese v kontaktu s klientem

Tento akreditovaný kurz je určen pro pracovníky, kteří si chtějí vyzkoušet zvládání obtížných situací při práci s klientem a najít vlastní, specifickou cestu jejich adekvátního řešení. Cílem kurzu je nabytí základní orientace a sebejistoty v psychicky i fyzicky obtížných situacích při spolupráci s klientem spojených s různě projevovanou agresí. Vytvořit bezpečí pro exploraci vlastní agrese. Obeznámit se s vlastními tendencemi k projevům agrese a možnostmi jejich zvládání. Praktický nácvik fyzických intervencí šetrné sebeochrany vedoucí k zajištění vlastního bezpečí při zachování respektu a důstojnosti k uživateli.

V případě zájmu alespoň tří osob bude kurz také zdravotně akreditován. Cena zdravotního osvědčení bude 20 Kč vybíraných v hotovosti na místě. Prosíme uvádějte do přihlášky, zda máte o zdravotní akreditaci zájem či ne.

Místo: Diecézní charita Brno, tř. Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 19. 10. 2017, 09:00 — 20. 10. 2017, 16:30

Cena: 3510 Kč bez DPH

Lektor: Mgr. Michal Horák a Daniel Kaucký, DiS.

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!