Zásady vedení náročných manažerských rozhovorů

Absolvent akreditovaného vzdělávacího programu se bude orientovat v zásadách vedení náročných manažerských rozhovorů a komunikační strategii s jednotlivými partnery v rozhovoru. Porozumí významu přípravy na informativní, výběrové a přijímací rozhovory k získání kvalitních zaměstnanců v zařízení sociálních služeb. Uvědomí si rozdíly při přípravě a realizaci jednotlivých rozhovorů jako je hodnocení zaměstnanců a v jeho průběhu kritika jejich pracovního výkonu, chování a jednání.  Získá informace o postupu při pokárání a výtce a jak motivačně podpořit další zapojení zaměstnance do pracovního procesu. Získá doporučení, jak postupovat při propouštění zaměstnanců z důvodu organizačních změn (nadbytečnosti) a jak zvládat úskalí při vedení tohoto typu rozhovoru. Na případových studiích si bude moci ověřit své dosavadní znalosti a zkušenosti v této oblasti a v diskusích vyměnit zkušenosti s ostatními vedoucími pracovníky zařízení sociálních služeb.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 3. 5. 2017, 08:30 — 3. 5. 2017, 16:00

Cena: 1470 Kč včetně DPH

Lektor: Ing. Irena Osvaldová

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!