Základy komunikace s osobami se zdravotním postižením

Tento akreditovaný workshop je koncipován tak, aby účastníky seznámil se základními komunikačními technikami a specifiky v přístupu ke komunikaci s lidmi s různým zdravotním postižením. Účastníci si pomocí praktických cvičení a nácviků osvojí vlastnosti zdravě komunikujícího jedince a principy komunikace s lidmi se zdravotním postižením. Zaměříme se na alternativní a augmentativní způsoby komunikace, pravidla v komunikaci, asertivitu, neverbální komunikaci a desatero kontaktu s lidmi se zdravotním postižením.

V případě zájmu alespoň tří osob bude kurz také zdravotně akreditován. Cena zdravotního osvědčení bude 20 Kč vybíraných v hotovosti na místě. Prosíme, uvádějte do přihlášky, zda máte o zdravotní akreditaci zájem či ne.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9
Termín: 22. 3. 2017, 08:30 — 22. 3. 2017, 16:00

Cena: 1270 Kč bez DPH

Lektor: Mgr. Monika Jelínková, DiS.

Podrobný popis kurzu naleznete zde!

Přihlaste se na tento kurz!