Základy ergoterapie v prostředí sociálních služeb II

Tento akreditovaný kurz bude zaměřen více prakticky do oblasti využití hlíny jako materiálu pro práci s klienty, dále do oblasti prožitkové ergoterapie, která zahrnuje kreativní techniky jako terapeutický prostředek pro rozvoj tvůrčího potenciálu klientů a na techniky, které rozvijí motoriku, senzoriku a kognici. Dále se zaměříme na oblast ergonomie a využití ergonomických přístupů v oblasti pomáhajících profesí. Posledním tématem je oblast zahradní terapie, ergonomie v zahradě a využití zahradní terapie u cílových skupin klientů.

Doporučujeme nejdříve absolvovat kurz Základy ergoterapie v prostředí sociálních služeb, tento kurz na něj volně navazuje!

V případě zájmu alespoň tří osob bude kurz také zdravotně akreditován. Cena zdravotního osvědčení bude 20 Kč vybíraných v hotovosti na místě. Prosíme uvádějte do přihlášky, zda máte o zdravotní akreditaci zájem či ne.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 19. 6. 2017, 08:30 — 19. 6. 2017, 16:00

Cena: 1270 Kč bez DPH, cena při absolvování kurzu Základy ergoterapie v prostředí sociálních služeb je 1070 Kč bez DPH.

Lektor: Mgr. Markéta Jindřichovská Brabencová a Kateřina Mullerová, DiS.

Podrobný popis kurzu naleznete zde

Přihlaste se na tento kurz!