Systemická psychoterapie v praxi

Tento akreditovaný workshop nabízí představení základního teoretického rámce konstruktivismu a jeho uplatnění v terapeutické práci. Důraz je kladen na srozumitelný výklad, propojený s praktickými ukázkami jednotlivých technik. Součástí je nácvik technik, který následuje bezprostředně po jejich představení (reflektování, konstruktivní dotazování, externalizace, připojování, oceňování, zplnomocňování, práce se škálou, technika zázračné otázky, dekonstrukce životního příběhu). Workshop vychází z osvědčených a uznávaných teoretických přístupů - na řešení orientovaný přístup, narativní přístup, přístup postavený na zakázce. Účastník kurzu získá přehled o terapeutických přístupech a možnostech, které lze aplikovat v praxi sociálních služeb při práci s klienty. Také se naučí techniky, které mohou pomoci lépe fungovat v pracovních vztazích. Workshop propojuje teoretický rámec s praktickými technikami, navíc věnuje pozornost také terapeutickému postoji pomáhajícího profesionála.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 11. 4. 2018, 08:30 — 12. 4. 2018, 16:00

Lektor: Ing. Mgr. Ivo Vítek

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!