Psychiatrie-jak pracovat s traumatizovaným jedincem v rámci poskytování sociální služby

V rámci své práce se setkáváme s klienty, kteří jsou zasaženi traumatickou událostí, jakou může být těžký úraz, ztráta blízké osoby, nehoda nebo nenadálá přírodní katastrofa. Často tito klienti potřebují naši pomoc. Tento akreditovaný kurz poskytne základní vhled do problematiky traumat. Účastníci se dozvědí, co znamená trauma, jak vzniká, jak může pomoci laik - nepsychiatr, jak s nimi máme jednat a komunikovat, kde hledat pro klienty odbornou pomoc. Zvláštní pozornost bude věnována tématům souvisejícím se zpracováním traumatické zkušenosti. Účastníci se seznámí s možnostmi psychiatrické intervence u klientů v těžké krizi, zneužívaných, týraných, zanedbávaných a s klienty, kteří mají zkušenost s katastrofickou událostí. Teorie bude demonstrována na příkladech z praxe.

KURZ JIŽ BYL ZAPLNĚN !

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 28. 3. 2017, 08:30 — 28. 3. 2017, 16:00

Cena: 1270 Kč bez DPH

Lektor: MUDr. Zuzana Zůbková

Podrobný popis kurzu zde!