Psychiatrické minimum

Tento dvoudenní akreditovaný kurz je určen pro všechny zájemce, kteří se ve své praxi setkávání s lidmi s duševním onemocněním a potřebují se více dozvědět a zorientovat se v základních pojmech z oblasti psychiatrie, psychopatologie, duševních onemocnění a jejich léčby. Účastníci se seznámí s pohledem na duševní zdraví a duševní nemoc. Dozvědí se o příčinách a projevech duševních nemocí, a jaké komplikace to můžeme mít v běžném životě jedince.  Součástí kurzu je i diskutování případových studií a praxe účastníků s lektorem.

V případě zájmu alespoň tří osob bude kurz také zdravotně akreditován. Cena zdravotního osvědčení bude 20 Kč vybíraných v hotovosti na místě. Prosíme uvádějte do přihlášky, zda máte o zdravotní akreditaci zájem či ne.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 1. 6. 2017, 08:30 — 2. 6. 2017, 16:00

Cena: 2660 Kč bez DPH

Lektor: Michal Šalplachta, DiS.

Podrobný popis kurzu naleznete zde!

Přihlaste se na tento kurz!