Krizová intervence v praxi

Cílem akreditovaného kurzu je seznámit účastníky s úlohou krize v životě člověka, s jednotlivými typy krizí klienta a jejich řešení v rámci krizové intervence. Kurz poskytne základní teoretickou i praktickou přípravu pro efektivní pomoc osobám v krizi a posílí kompetence účastníků pracovat s klienty v jednotlivých krizových situacích. Účastník se seznámí se základní aplikací metody krizové intervence, naučí se pracovat s vlastními zdroji a strategiemi zvládání zátěže. Kurz bude zaměřen i na prohloubení sebepoznání a sebereflexi.

V případě zájmu alespoň tří osob bude kurz také zdravotně akreditován. Cena zdravotního osvědčení bude 20 Kč vybíraných v hotovosti na místě. Prosíme uvádějte do přihlášky, zda máte o zdravotní akreditaci zájem či ne.

KURZ JIŽ BYL ZAPLNĚN !

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 21. 3. 2017, 08:30 — 22. 3. 2017, 16:00

Cena: 2270 Kč bez DPH

Lektor:Mgr. Bohuslava Horská

Podrobný popis kurzu zde!