Emoce v paliativní péči

Tento akreditovaný workshop se zaměřuje na zpracovávaní emočních zkušeností při práci s klienty nevyléčitelně nemocnými, umírajícími, jejich blízkými a následně pozůstalými. Jak emoce zpracovat  a jak o nich komunikovat. Účastníci  budou mít možnost pochopit jaké emoce doprovází jejich klienty a příbuzné, kurz je postaven na sebe-zkušenosti z tématy smrt, bolest, ztráta, zármutek, já a paliativní péče. Obsahem bude i prevence syndromu vyhoření  při práci s klienty nevyléčitelně nemocnými a umírajícími.

V případě zájmu alespoň tří osob bude kurz také zdravotně akreditován. Cena zdravotního osvědčení bude 20 Kč vybíraných v hotovosti na místě. Prosíme uvádějte do přihlášky, zda máte o zdravotní akreditaci zájem či ne.

Místo: Diecézní charita Brno, třída Kpt. Jaroše 9, Brno
Termín: 5. 10. 2017, 08:30 — 5. 10. 2017, 16:00

Cena: 1270 Kč bez 21% DPH

Lektor: PhDr. Ludmila Novotná

Podrobný popis kurzu zde!

Přihlaste se na tento kurz!