Time management - Jak přežít denně 24 hodin

sociální pracovníci, pracovníci v sociálních službách, vedoucí pracovníci, osoby pečující, ostatní zájemci

Tento akreditovaný workshop je určen pro účastníky, kteří pozbývají v každodenních a pracovních úkolech orientaci, nedokáží naplnit očekávání, jsou ve stresu, protože nestíhájí. Pokud se chcete naučit se jak to změnit - odhalte své „žrouty času“!  Seznámíte se s principy řízení času a paletou nástrojů, které vám jeho řízení usnadní. Připravíte si vlastní plán, který vám pomůže lépe zvládat každodenní pracovní úkoly a zvýší tak vaši odolnost proti stesu a tak předejít syndromu vyhoření.

• rutina, analýza současného stavu, nástoje pro řízení času (kontrolní seznamy, to-do listy, kalendář, plánovací systémy, elektronické řízení času atd.), pozitiva a negativa jednotlivých nástrojů
  • historie a teorie time managementu, základní pojmy a vymezení přístupů, kulturní podmíněnost zacházení s časem, struktura času, stres a syndrom vyhoření
  • neefektivní a efektivní přístupy, příčiny selhání, žrouti času, analýza osobních návyků - sebepoznání, prioritizace, Metoda SMART, Paretovo pravidlo, Eisenhowerův princip,  důležité x naléhavé, delegování
  • individuální volba vhodného nástoje pro řízení času a zpracování osobního plánu

V případě zájmu alespoň tří osob bude kurz také zdravotně akreditován. Cena zdravotního osvědčení bude 20 Kč vybíraných v hotovosti na místě. Prosíme uvádějte do přihlášky, zda máte o zdravotní akreditaci zájem či ne.

Rozsah semináče: 8 hodin akreditovaného vzdělání

Typ vzdělávání: workshop

Lektor: Mgr. Veronika Slavíková, DiS.

Číslo akreditace: 2016/0981-PC/SP/VP/PP

Účastníkům, kteří jsou soukromými osobami nebo se účastní kurzu z jiného důvodu než z výkonu povolání, bude k ceně kurzu připočítána DPH ve výši 21%.

Podmínky vydání osvědčení o absolvování akreditovaného programu:

• 100% účasti na výuce, stvrzené podpisem na prezenční listině