Péče o sebe pro pečující

pracovníci v sociálních službách, sociální pracovníci, ostatní zájemci

Tak jako jinde i v oblasti pracovníků pomáhajících profesí platí známé přísloví, že kovářova kobyla chodí bosa. Pracovníci jsou často odborníci na uspokojování potřeb svých klientů, naslouchají jim a pomáhají hledat adekvátní řešení jejich životních situací. Sami sobě však často nenaslouchají, ignorují své potřeby, a když si tento fakt uvědomí, jsou zcela bezradní. Mnoho pracovníků v pomáhajících profesích nemá potřebné znalosti ani dovednosti, jak se o sebe starat. Kurz Péče o sebe pro pečující nabídne účastníkům možnosti a inspirace, jak v každodenním životě pečovat o sebe tak, aby to bylo účinné a dlouhodobě udržitelné.

Rozsah semináře: 16 hodin akreditovaného vzdělávání

Číslo akreditace: A2017/0367-SP/PC

Lektor: Mgr. Michal Horák

Účastníkům, kteří jsou soukromými osobami nebo se účastní kurzu z jiného důvodu než z výkonu povolání, bude k ceně kurzu připočítána DPH ve výši 21%.

Ukončení kurzu:

Podmínkou vydání osvědčení je:

• 100% účast na výuce stvrzená podpisem na prezenční listině
  • splnění závěrečného testu na 70%