Oddělení vzdělávání (OV) Diecézní charity Brno (DCHB) zajišťuje od roku 2002  vzdělávací programy určené pracovníkům v sociálních službách, sociálním pracovníkům a pracovníkům všech úrovní managementu sociálních služeb.

Od roku 2007 Oddělení vzdělávání  DCHB realizuje akreditované kurzy  Ministerstvem práce o sociálních věcí (MPSV). Nyní máme v naší nabídce více než 100 akreditovaných kurzů.

Informace k DPH:

Dle doporučení postupu MPSV č. 7/2013 se DPH neúčtuje za akreditované kurzy těm účastníkům, kteří vykonávají své povolání na základě výkonu živnosti nebo výkonu povolání (týká se např. sociálních pracovníků, pracovníků v sociálních službách, vedoucích pracovníků) nebo se zaměřují na získání a udržení znalostí pro odborné účely. Informaci o živnosti nebo výkonu povolání požadujeme potvrdit čestným prohlášením zaměstnavatele, které bude účastníkům zasláno emailem před začátkem kurzu. Na základě tohoto prohlášení nebude účastníkům účtováno DPH.

Účastníkům, kteří jsou soukromými osobami nebo se účastní kurzu z jiného důvodu než z výkonu povolání, bude DPH účtováno.

Všechny kurzy akreditované MPSV seřazené dle abecedy:

Aktuální nabídku všech školících akcí a kurzů naleznete zde.